Pronto haremos magia en Calaceite / by jaume juncadella

Se aproxima un Light painting en la comarca del Matarranya a cargo de Carles Domenech.

Carles Domenech es Grado en Fotografía por la Universidad Politécnica de Catalunya y desde que empezó la carrera ha estado investigando en técnicas de Light Painting hasta conseguir unos resultados espectaculares.

Ha expuesto varias veces en Lleida, ha ganado varios concursos fotográficos y ha sido ponente en varios congresos como el Nacional de Documentalistas y Fotógrafos de Naturaleza de Lugo.

Carles explica como se enganchó al Light Painting

"Tot comença un dia qualsevol, a principis de l’any 2012, quan un company de classe del grau superior en Imatge, va ensenyar unes fotografies que havia trobat per internet, on les estrelles estaven en moviment i la resta de l’escena il·luminada de forma artificial. La curiositat va guanyar, es va agafar la càmera i es va provar el que sortia… dos imatges negres. A poc a poc es començar a investigar per internet, quins paràmetres posar, quin material era el més adequat, quines tècniques existeixen, en definitiva, com fer tot tipus de fotografia nocturna. Després de diverses proves sense bon resultat amb temperatures baixes, arribà l’estiu i es va seguir amb les nocturnes. S’iniciar una nova etapa, on es va començar a provar noves tècniques de light painting, a tenir més material per crear escenes, i el punt més important, sortir quasi cada setmana a fer alguna prova. A partir d’aquest punt va començar una evolució personal, una recerca constant de noves tècniques, noves aplicacions…que mai tindrà fi."

Aquí tenéis sus datos en las redes:

para seguir sus trabajos en facebook: https://www.facebook.com/fotografiescarlesdomenech/
para seguir sus trabajos en instagram: https://www.instagram.com/fotografies_carles_domenech/
en la web: carlesdomenech.com
comprar parasoles & complementos: http://carlesdomenech.com/shop/